June 11, 2022

За всички кайт почитатели

Къде може да съчетаете кайт сърфинг и почивка на каравана до морето.

Karavani.bg  е мястото, където може да отдавате и вземате каравани под наем с най- добри условия. Процесът е максимално улеснен и бърз. Ако си търсите каравана може да разгледате тук или  да регистрирате своя на съответния линк. А в секция „Блог“ ще откриете много полезни съвети, новини и идеи, свързани с къмпингуването.

Щом сте отворили тази статия вероятно кайт темата и водното каране силно ви вълнуват. Е тази статия е за всички онези от вас, които търсят най- доброто място за съчетание на истински кайт приключения и в същото време перфектното местенце за отдих между различните екстремни дейности.

Може би пред всеки от вас всяка година изникват едни и същи въпроси и казуси, свързани с вашето морско хоби...Иска ви се да карате, но не ви се ходи в Гърция, където всички ви гарантират 100 % качество или пък не успявате да намерите подходящо място, което да съчетава каране/ обучение и отдих едновременно, искате всичко да е на няколко метра от вас- барът, леглото, храната, вълните и вятъра...А също така много от вас вероятно не разполагат с нужната екипировка и предпочитат да си наемат. Сигурни сме, че предизвикателствата пред вас са много, затова ви предлагаме достъпно, лесно и бързо решение.

Запознайте се с къмпинг “Kite2GO Beach”

Малък и спретнат къмпинг за любителите на водните спортове и активната почивка. В него може да намерите най-качественото кайт, фойл и уйнг оборудване, също така уроци, както за начинаещи, така и за професионалисти. Има барче за бира, снакс и безалкохолни.

Освен всички тези водни екстремни активности са ви нужни  хубав вятър и качествено спане. За второто сме се погрижили. В нашия сайт може да изберете някоя от трите “кайт каравани”, които да направят преживяването ви още по- перфектно, като ви осигурят качествено спане и страхотни релакс моменти- Adria, Family и Silver.

Защо да изберете каравана под наем за своята кайт екскурзия

Отговорът е много лесен. Най- често караваните се намират най- близо до плажа в сравнение с хотелите, вилите и апартаментите. В Kite2go Beach водните спортове буквално ви остават на ръка разстояние от мястото за отдих. Освен това караваните често се оказват много по- бюджетен вариант. Защо е нужно да дават луди пари за хотели, вместо да си подарите повече кайт преживявания през лятото?

Нашите предложения

Караваните, които бихме ви предложили за вашето кайт пътуване са разположени около Черноморец на широк плаж, напълно защитен от вълни и кофти приливи. Всяка караване е с мечтана гледка към морето, като отпред разполагате с масичка, столове и сенник. Освен това обаче ще може да използвате обща кухня, лаундж зона, детски кът, външен душ, бани и тоалетни. Какво повече ви трябва за моментите, в които не сте на гребена на вълната?

Разгледайте и изберете тук!

Подобни статии