September 6, 2022

ТОП 10 на най-търсените къмпинги този сезон

Почивката на каравана е мечтано лятно преживяване за мнозина. Всяка година все повече хора откриват предимствата на този вид ваканция и избират да са максимално близо до природата, без да се лишават от удобства. 

Ето кои са най-предпочитаните къмпинги за почивка през сезон 2022: 

  1. Къмпинг "Гардения" (между Китен и Лозенец)
  2. Къмпинг "Градина" (Градина)
  3. Къмпинг "Златна рибка" (Градина/Созопол)
  4. Къмпинг "Кайт Градина" (Градина)
  5. Къмпинг "Якото място" (между Китен и Лозенец)
  6. Къмпинг "Офшор кемп" (Градина)
  7. Къмпинг "Еко Градина" (Градина)
  8. Къмпинг "Китен" (Китен)
  9. Къмпинг "Делфин" (Ахтопол)
  10. Къмпинг "Черноморец" (Градина)

Неслучайно летуващите избират почивка на каравана, защото тя е цялостно бутиково изживяване, което дава много повече емоция, връзка с приятелите и семейството, както и с останалите къмпингуващи. 

Караваните са един от най-устойчивите начини за почивка - близо до природата и с мисъл за нея. Избирайки този начин за ваканция, си постоянно сред природата, свободен да правиш каквото, когато и както поискаш. Караваната ти дава спокойствие и удобства - намираш се на брега на морето, а едновременно с това разполагаш с всички условия за пълноценна почивка.

--------------------------------------------------------------------------

Тези ценности застават и в основата на мисията на Karavani.bg - да вдъхнови повече хора да преоткрият връзката си с природата, като се насладят пълноценно на времето, прекарано с любимите хора в най-добрите къмпинги в страната. В същото време платформата работи активно и със собствениците на каравани, като ги мотивира да предлагат възможно най-добрите условия, както и допълнителни удобства към цялото изживяване на почиващите. Освен каравани в платформата могат да бъдат открити също и бунгала и кемпери.

Подобни статии